Mat

Valparna får valpfoder från Royal Canin blandat med antingen ersättningsmjölk eller välling. Det är riktigt populärt kan jag säga!


Bildupdate!

Idag är valparna hela 4 veckor! De har blivit riktigt stora, och de är riktiga bus"ungar" (snorvalpar kanske passar bättre? haha) :) Tänkte ge er en liten bilduppdatering, bilderna är tagna igår så valparna är 3 veckor + 6 dagar! Kommer även komma en video så ni får se pluttarna in action, men den jag filmade igår var tyvärr aldeles för mörk... Som ni kanske märkt har vissa av valparna bytt namn på bloggen också, och de beror på att de är tingade och har fått namn av nya ägarna som de flyttar till om 4 veckor :)


L


B


Brorsan


Ceasar 


Lazy


S



Cleopatra/Cleo


Efter 3 dagar avmaskning

Efter 3 dagars avmasking så är dem klara,de var rätt jobbigt att hålla dem stilla men de gick bra endå.
Har haft fullt upp så jag har inte kunnat lägga upp några bilder.
Alla valpar väger över 2 kg och vissa kan gå bättre än dem andra. men alla är jätte söta. nu är dem 4 veckor gamla. Allt rullar på som de ska för dem små valparna.





Första dan på avmaskning

Idag var de första dagen vi avmaskade valparna,inte lätt som de låter.
Dem växer och växer,alla väger snart över 2kg. De kommer lite nya bilder imorn så fort jag får lite tid över.

avmaskning


Idag ska alla valpar avmaskas för första gången. få se hur de går!?
Berättar lite mer när jag är klart.

 


Nya bilder på underverken

Har äntligen tagit lite nya bilder på sötnosarna. Kan ju säga att de växer så att det knakar, och att de är betydligt större än på de sista bilderna, så bli inte chockade nu :D Alla bebisar har nu öppnat ögonen också! Bilderna är tagna under torsdagen, så valparna är alltså 13 dagar gamla på bilderna (ursäkta den dåliga bildkvalitén, alla bilder är tagen med mobilkamera..).




















RSS 2.0